Mandenmakerstraat 13

5405 BJ Uden

Mail ons

info@toiletwagens.nl

Goedkope toiletwagen huren?

Toiletwagens.nl

Geef jij binnenkort een feest of host je een evenement en ben je opzoek naar een goedkope toiletwagen? Wij helpen je graag.

Goedkope toiletwagens

Een lange rij wachtende gasten voor het toilet voorkomen? Huur een goedkope toiletwagen bij toiletwagens.nl

Groot assortiment

Voor ieder feest of evenement hebben wij de juiste toiletwagen beschikbaar. Vanaf 50 tot 500 personen.

All-in toiletwagen verhuur

Wij nemen alles voor je uit handen. Wij leveren en sluiten de toiletwagen voor je aan. Inclusief gratis toiletpapier en handgel.

Representarief

Al onze toiletwagens worden smetteloos en inclusief frisse geur geleverd. Hygiene is voor ons en onze klanten van groot belang.

Toiletwagen huren

Goedkope toiletwagen huren

Wil jij voor een evenement een goedkope toiletwagen huren? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben zowel toiletwagens als plaszuilen te huur voor evenementen van 50 t/m 500 gasten tegen betaalbare tarieven. 

Er is niets zo vervelend dat er een lange rij staat bij het vaste toilet tijdens jouw evenement. Jouw gasten zijn (te) lang weg en wachten wekt soms ook irritatie op. Een goedkope toiletwagen huren biedt de oplossing.

Veel mensen denken vooraf dat het huren van een toiletwagen of plaszuil een dure aangelegenheid is maar dat valt dus reuze mee. Een toiletwagen inclusief toiletpapier, handgel en handdoeken huren je vanaf € 225,00, een plaszuil huren huur je al vanaf € 50,00.

Onze toiletwagens worden brandschoon geleverd en aangesloten, ook zorgen wij voor een frisse geur in de toiletwagen.

We ontzorgen je helemaal

Het huren van een goedkope toiletwagen is zo gepiept, we helpen je namelijk overal mee. Zodra jij ons doorgeeft wanneer we de toiletwagen kunnen plaatsen gaan wij voor je aan het werk.

Op locatie zullen we in overleg de locatie bepalen ( Dit dient binnen 5 meter vanaf het riool/put te zijn. We sluiten de toiletwagen aan op het riool en zorgen voor de waterleidingen. 

Zodra wij weer vertrekken is alles geregeld voor een onbezorgd evenement.

Onze toilet gelegenheden

Onze meest verhuurde mobiele toiletgelegenheden zijn zonder twijfel de plaszuil & de Toiletwagen 2-1-1. Hieronder kun je ze vinden en bekijken welke toiletgelegenheid het best bij jouw event past.

Plaszuil / plaskruis

4x toiletvoorzieningen

Toiletwagen huren

Toiletwagen 2-1-1

Geschikt tot 125 personen

2x damestoilet, 1x herentoilet & 1x urinoir

Jouw contactpersoon:
Wesley

Wil je een toiletoplossing huren, heb je een vraag of wil je een offerte ontvangen? Grote kans dat je deze ontvangt van Wesley.