Plaszuil huren

Plaszuil huren

Geef jij een event of een feestje thuis? Dan is onze plaszuil uitermate geschikt. Onze plaszuilen worden meestal gehuurd om de vaste toilet beschikbaar te houden voor dames of als aanvulling op onze toiletwagens. 

Plaszuil huren

Naast onze gele plaszuilen (Kros2) hebben wij ook grijze plaszuilen (Pluto). Het voordeel van deze plaszuilen is dat deze bestaan uit 2 delen waardoor deze plaszuil ook door een poort kan. Bij de reservering kun je aangeven welke plaszuil je het liefst wilt.

Plaszuil huren voor jouw evenement

Heb jij een evenement waarbij je extra toiletgelegenheid kunt gebruiken? Overweeg het huren van een plaszuil dan eens. Een plaszuil huren kan voor 1 dag een weekend of een periode naar keuze. 

Met een mobiele plaszuil voorkom je lange rijen voor het vaste toilet en biedt je jouw mannelijke gasten een snel aternatief voor de kleine boodschap. 

Het huren van een plaszuil is verrassend betaalbaar, een plaszuil huren voor 1 dag doe je voor een scherp all-in tarief van € 119,95, dit is inclusief btw, plaatsen, ophalen en de huur van de plaszuil.

Door de afmeting van de plaszuil ( ongeveer 1 meter bij 1 meter ) kun je deze praktisch overal plaatsen zonder hier last van te ondervinden, handig toch?

Het installeren van een plaszuil

Zodra je bij ons een mobiele plaszuil huurt nemen wij al het werk voor je uit handen. Wij zullen de plaszuil op de gewenste locatie plaatsen en indien gewenst aansluiten op het riool. 

De plaszuilen hebben een inhoud van ongeveer 450 liter, dat komt neer op zo’n 1500 pasbeurten dit is ruim voldoende voor 99% van de evenementen.

Verwacht jij grote drukte of heb je een meerdaags evenement? Dan kunnen wij de plaszuil ook rechtstreeks aansluiten op het riool waardoor de zuil zelf altijd leeg blijft.

Voor de bezorging en ophaling van de plaszuil hoef je zelf niet perse aanwezig te zijn, als je aangeeft waar de plaszuil geplaatst mag worden kunnen wij dit zelf. Door het relatief lage gewicht van de plaszuil is deze ook altijd nog zelf te verplaatsen. 

Jouw contactpersoon:
Wesley

Wil je een toiletoplossing huren, heb je een vraag of wil je een offerte ontvangen? Grote kans dat je deze ontvangt van Wesley.