Mandenmakerstraat 13

5405 BJ Uden

Mail ons

info@toiletwagens.nl

Toiletwagens 2-1-1

Toiletwagen 2-1-1

Onze toiletwagens 2-1-1 hebben een capaciteit tot ongeveer 125 personen. Ideaal voor een feestje of evenement. Door een toiletwagen 2-1-1 te huren voorkom je lange rijen voor de eigen toilet en hoeven gasten niet meer te wachten.

Aansluiting

Bij het plaatsen van de toiletwagen zullen wij deze ook voor je aansluiten. Belangrijk is dat de toiletwagen binnen 5 meter van het riool (put) komt te staan. Daarnaast is er een watervoorziening en elektriciteit  nodig. De afvoer, waterslang en verlengkabel (maximaal 25 meter) zullen wij zelf meenemen. 

Afleveren en ophalen

Zoals eerder aangegeven zullen wij de toiletwagen bezorgen op een dag en tijdstip na overleg. Wij zullen de toiletwagen op de gewenste locatie plaatsen (rekening houdend met aan- en afvoer slangen).

Na jouw evenement zullen wij de toiletwagen weer ophalen (binnen 24 uur na plaatsing, mits anders besproken).

Bij het huren van de toiletwagen kun je kiezen voor de optie ‘Incl. schoonmaak’. wij zullen de toiletwagen dan zelf schoonmaken bij ons op locatie hiervoor zal een bedrag van € 59,00 berekend worden.

Kies jij ervoor de wagen zelf schoon te maken komen de kosten van de schoonmaak uiteraard te vervallen.

Bij schade of verstoppingen van de toiletwagen zijn wij genoodzaakt deze kosten door te berekenen.

 

Jouw contactpersoon:
Wesley

Wil je een toiletoplossing huren, heb je een vraag of wil je een offerte ontvangen? Grote kans dat je deze ontvangt van Wesley.

Adres:

Mandenmakerstraat 13 Uden

Over ons:

Toiletwagens.nl is een kleinschalig bedrijf waarbij goed & gezellig klantcontact belangrijk is. Al onze toiletvoorzieningen worden brandschoon en netjes geleverd.

Toiletwagens.nl voorwaarden